Бусени трева и трева

За

Се користат за тревници и спортски терени, како што се стадиони, терени за голф, патеки за коњички трки, атлетски патеки, терени за крикет и фудбалски терени, бусените трева ја обезбедуваат совршената основа за мноштво разновидни спортски терени низ светот. Исто така се ценети како земјена подлога за рекреативни цели како што се зелени урбани подрачја и приватни градини.

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв