Контрола на штетници

Контролирање на штетниците во вашата култура

Повеќе би сакале да видиме како штетниците исчезнуваат наместо да се појавуваат. Бројот на средства за заштита на културите се намалува и инсектите покажуваат зголемена отпорност на одредени производи. Исто така има се построги барања кога станува збор за остатоците. Секако, нашиот пристап е да се бориме со штетниците со природни непријатели. Ова обезбедува придобивки во однос на производството, приносите, безбедноста на храната и здравствените ризици.

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв