Наоѓач на решение

[title]

Изберете ја вашата култура за да дознаете како да ги контролирате штетниците и болестите

Земјоделски штетници и штетни габи, вируси и бактерии може да ја нападнат вашата култура во секое време. Тие ја ослабуваат културата и ја стават под поголем стрес. Најдете ги вистинските производи за вашата култура.

Изберете ја вашата култура и дознајте како можеме да ја направиме вашата култура поиздржлива

Здраво растение е основата за големо производство. Сепак, условите за одгледување на културите ретко се оптимални. Најдете биостимуланси и биолошки ѓубрива да го оптимизирате потенцијалот на растението и издржливоста на културата.

Изберете ја вашата култура за да дознаете како можеме да го засилиме опрашувањето

Бумбарите се многу ефикасни опрашувачи што доведува до добро формирање плод и заштеда на трошоци за работна cила. Нашите решенија Natupol гарантираат максимално опрашување дури и под тешки услови. Најдете ги најдобрите бумбари за вашата култура.

Изберете ја вашата култура за производи за биолошко третирање на семињата

Производите за биолошко третирање на семиња ја намалуваат потребата за ѓубрива, ја засилуваат отпорноста на растенијата и може да го зголемат приносот. Базирани на биолошки фунгициди, обезбедуваат непосредна заштита против болести. Најдете ги вистинските производи за вашата култура.

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв