Производ за биолошко обложување на семиња

Најдете информации за нашите биопроизводи за третирање на семето

Производите за биолошко третирање на семиња ја намалуваат потребата за ѓубриња, ја засилуваат отпорноста на растенијата и можат да го зголемат приносот. Производите за третирање на семињата базирани на биолошки фунгицид обезбедуваат непосредна заштита од болести.

пребарај

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв