Производи и решенија

За производи и решенија на Koppert

Koppert Biological Systems нуди комплетна програма на производи и услуги за Интегрирано управување со штетници. Вклучува бумбари и системи со кошници, многу полезни организми, бројни микробни производи и производи како лепливи стапици и стапици со феромон.

Пребарајте производ да добиете повеќе информации

пребарај

Производи за контрола на болести

Види сѐ (0)
Fortafol

Fortafol

Nopath

Nopath

Trianum-P

Trianum-PTrichoderma harzianum T-22

Унапредување на растот на растенијата и издржливоста на културите

Види сѐ (3)

Производи за примена

Види сѐ (0)

Производ за биолошко обложување на семиња

Види сѐ (0)

Адитиви

Види сѐ (0)

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв