Производи за контрола на болести

Најдете информации за нашите производи за контрола на болести

Штетни габи, вируси и бактерии може да нападнат во секое време. Тие ја ослабуваат културата и ѝ предизвикуваат поголем стрес. Во Koppert ние произведуваме бројни микробни решенија што помагаат да се спречат и контролираат болестите кај растенијата.

пребарај

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв