Производи за контрола на штетници

Најдете информации за нашите производи за контрола на штетници

Важен е проактивен пристап кога станува збор за биолошка контрола на штетници како што се фитофагните пајаци, трипсите, лисните вошки, белокрилката и др. Ние произведуваме природни непријатели да се борат со наездите на штетници кај културите за исхрана и декоративните растенија.

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв