Производи за опрашување

Најдете информации за нашите производи за опрашување

Бумбарите се многу ефикасни опрашувачи што доведува до добро формирање на плодот и заштеда на трошоци за работна сила. Нашите решенија Natupol гарантираат максимално опрашување дури и под тешки услови. Нашите најдобри бумбари ќе испорачуваат постојани резултати и вредност за парите.

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв