Производи за примена

Најдете информации за нашите производи за примена

Рамномерна примена на природни непријатели ја зголемува ефикасноста на биолошката контрола на штетници и интегрираното управување со штетници. Користењето на уреди за дистрибуција им заштедува на вработените многу време во споредба со традиционалните методи.

пребарај

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв