Производи за унапредување на растот на растенијата и издржливоста на културите

Најдете информации за производи за унапредување на растот на растението

Здраво растение е основата за големо производство. Сепак, условите за одгледување на културите ретко се оптимални. Ние произведуваме бројни природни решенија, како биостимулатори и биоѓубриња, да го оптимизираме потенцијалот на растението и издржливоста на културата. NatuGro го обезбедува најдобриот баланс. 

пребарај

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв