Следење

Најдете информации за нашите производи за следење

Ефикасното следење е од голема важност за успехот на биолошката контрола на штетници и интегрираното управување со штетници. Само кога е позната состојбата со штетниците може да се донесат соодветни решенија. Важно е да се евидентираат овие согледувања и тие да се вклучат во планирањето на управувањето со културата.

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв