50 години партнер со природата

Партнери со природата

Обезбедуваме интегриран систем на специјалистичко знаење и природни, безбедни решенија што го подобруваат здравјето на културата, издржливоста и производството.

Гледајте ја нашата мисија

Што може да направиме за вашата култура

Користење решенија од самата природа. Тоа е она што го работиме во Koppert Biological Systems. Заедно со одгледувачите и во партнерство со природата, работиме да ги направиме земјоделството и хортикултурата поздрави, побезбедни, попродуктивни и поиздржливи. Oва го постигнуваме со користење природни непријатели и микроорганизми што се борат со штетниците и болестите на растенијата, бумбари за природно опрашување и биостимулатори што ги поддржуваат и зајакнуваат културите и над и под површината на земјата.

Како може да ви помогнеме вам и на вашата култура.

Ние цврсто веруваме во силата на природата. Работењето со природата бара холистички пристап што го прави одгледувањето култури за исхрана поволно за животната средина и без хемиски остатоци.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв