Центар на искуство

Центар на искуство

Посетете го нашиот Центар на искуство и откријте го светот на одржливо одгледување

Ако сте заинтересирани за одржливо одгледување, биолошка заштита на културите и природно опрашување, дојдете и посетете го Центарот на искуство на Koppert каде што може да учествувате во интерактивно патување низ фасцинантниот свет на одржливо одгледување.

Следете ги нашето истражување и развој и процесот на производство и откријте ја важноста на минијатурните организми, како што се грабливите пајаци и корисните габи за меѓународното земјоделство и хортикултура. Погледнете во кошницата со бумбари и видете како тие неуморни работници го прават она што го знаат најдобро. Дали знаете дека видот на бумбарите многу се разликува од оној на луѓето и дека ја користиме таа разлика да им ги обезбедиме на нашите клиенти најефикасните решенија за опрашување.

Видете, слушнете и откријте. Посетете го нашиот потполно нов Центар на искуство кој се наоѓа во нашето седиште на Veilingweg 14 во Berkel en Rodenrijs, Холандија.

Практични информации
Нашиот Центар на искуство е ориентиран кон целни групи поврзани со земјоделство и хортикултура.

Работно време: во текот на работната недела (пон - пет) од 9.00 до 17.00 часот. Турата трае во просек 1,5 часа и е соодветна за групи до 15 посетители. Во случај на поголеми групи, програмата може да се приспособи по договор.

Центарот на искуство може да се посети само со закажување. Заинтересирани сте? Пополнете го образецот за барање подолу.

Нашиот Experience Centre

Play