Фондација Koppert

Koppert Biological Systems ја основаше Фондацијата Koppert на нејзината 50-та годишнина во 2017 година. Оваа Фондација има за цел да придонесе со одржливи решенија во хортикултурата и земјоделството и подобрување на здравјето и достапноста на храната и прехраната на оние на кои им е потребна најмногу.

Опсег

Фондацијата Koppert се фокусира на три подрачја:

  • поддршка на проекти за фармери ситносопственици
  • обезбедување едукација за нашето прекрасно партнерство со природата во интегрираното управување со култури
  • поддршка на локалните вработени на Koppert во нивните лични проекти за општествена одговорност

Аплицирање

Повеќе информации на англиски и холандски јазик можете да најдете на www.koppertfoundation.org. Дали ви е потребна помош за објаснување и/или аплицирање? Стапете во контакт со вашиот локален претставник на Koppert.

Остварете контакт со експерт

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Сакате да дознаете повеќе за нашата компанија и производите? Остварете контакт со еден од нашите експерти.
Ги произведуваме нашите производи и решенија за професионални одгледувачи во хортикултурата.

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче

Оваа страница е заштитена од reCAPTCHA и Политиката за приватност и Условите на услугата на Google.
Лизгај до врв